Om mingle4singles

Hej ! Jeg hedder Lene Rasmussen

Jeg er en kvinde på 44 år, fraskilt med børn og single, og har selv erfaret i en moden alder at stå i en livssituation som single kvinde og manglede et fællesskab med andre singler i provinsen. Da jeg deltog i et lignende arrangement i København fik jeg ideen til at skabe dette i provins byer, så man kan mødes med andre singler lokalt på en anderledes og uforudsigelig måde.

Hvorfor single events ?

Vi bliver flere og flere singler, for en stor del af danskernes vedkommende skifter vi partnere flere gange i livet. Faktisk rekord højt antal på verdensplan, målt i procent af befolkningen. Vi bor alene i længere perioder og er også uden partnere i en mindre eller en større del af vores liv, ligesom flere og flere kvinder får børn uden partnere.  

Stifter mingle 4 singles

Enlige mænd i Danmark

Enlige kvinder i Danmark

Single arrangementer

– alternativet til online dating

Med teknologiens komme har vi de seneste 10-20 år mødtes med hinanden via flere og flere online datingportaler som er kommet i stimetal, særligt de seneste par år. Det har givet os flere muligheder med at matche med andre, som ikke normalt færdes i vores egne cirkler, jobs eller geografiske afstand.

Dog viser undersøgelser at kærligheden fortsat hovedsageligt opstår via fritidsinteresser, bekendtskaber i vennekredsen eller på arbejdspladser, hvor man kan se hinanden an i forskellige situationer og med andre mennesker omkring.

Overfladiske match

Online datingen har skabt et forum, hvor vi nu matcher med nogle vi ikke naturligt ville have stødt ind i på vores vej i livet, men der er også nogle ulemper ved denne form.  At man matcher ud fra overfladiske parametre såsom udseende, status og livsstil og først bagefter laver kemi check. Efter match skriver man sammen, for nogle kort tid for andre længere tid inden man aftaler et telefonopkald/møde – en såkaldt date. Denne date/aftale viser så om man har kemi/tiltrækning eller ej. 

Yep, you get the point – nålen i høstakken, mange dates på din vej for at finde den reelle kemi, som kun mærkes i det fysiske møde med andre mennesker, uanset køn og alder.  

Ægte kemi

Derfor er mit formål med disse arrangementer for enlige/singler (hvad man nu end ynder at kalde den gruppe) at vi igen lægger teknologien fra os for en aften (når du selvfølgelig har tilmeldt dig et Mingle4singles arrangement) og mødes fysisk med hinanden – ansigt til ansigt. Derved er der mulighed for at skabe ægte kemi og fælleskab blandt mennesker – og ikke bagved en skærm.

alternativ til online dating

Mingle4singles events  – med fokus på fællesskabet i mødet med andre mennesker

Hvis du ikke er interesseret i at date, møde den store kærlighed eller den næste partner, er Mingle4singles arrangementer ligeså anvendelige til at møde andre enlige mennesker i din by eller i en by tæt ved dig.

Måske det lige er her du møder det næste bekendtskab, som man deler noget fællesskab med i livet, enten via interesser, jobs, fortid eller andre faktorer. Eller måske møder du denne aften, den person der er så god kemi med, at man selvfølgelig får lyst til mødes med igen og udvikle et venskab med, ligesom det ofte også sker på arbejdspladser.

Den ægte kemi opstår i mødet med hverandre. Formålet med Mingle4singles events er at bringe os tilbage til de fysiske møder med hinanden, og gerne på en sjov, uformel og afslappet måde.

INFORMATION

CVR : 42270180

Mobile pay på 24 24 26 40

KONTAKT

    Onsdag til fredag
    16:00 – 21:00

    Ring 24 24 26 40

    Send en SMS

    Send en mail