EVENT KALENDER

Arrangementer for singler 

efterår 2021

Mingle4single events handler om at gøre aftenen til det til du selv har lyst til – det være sig fællesskabet med andre singler, møde den næste kærlighed, dating i det virkelige liv fremfor online eller bare have en sjov og anderledes aften i byen med andre singler.

Når du har tilmeldt dig enten alene eller i selskab med en ven/veninde, får du dagen før det tilmeldte event tilsendt en eventplan på mail, som vil indeholde tidspunkter og lokaliteter for det enkelte besøg samt fornavne på de singler der vil følge dig aftenen igennem.

Betaling foregår nemt og hurtigt via mobilepay

Roskilde

12. november 2021

Pris : 195 kr

singleevent på cafe

Slagelse

29. oktober 2021

Pris : 195 kr

events for singler i alle aldre

Sådan foregår et event for singler

Du tilmelder dig

Vælg det arrangement som du har lyst til og tilmeld dig evt sammen med en ven eller veninde.

01

Du modtager en eventplan

Når du har tilmeldt dig, modtager du efterfølgende en eventplan som sætter dig sammen i en gruppe med 4 andre singler, som matches til dig. Dem følges du med hele aftenen, men du møder også de andre grupper undervejs.

02

Bar hopping

Der er reserveret borde til jer på en bar/cafe og der mødes i med andre grupper af singler, hvor I hygger jer i 1,5 time. Derefter går nogle grupper videre, mens andre bliver siddende. Alle grupper kommer til at cirkulere på de forskellige barer/cafeer, men forskudt så I alle når at hilse på hinanden.

03

Afterparty

Som afslutning på en hyggelig aften, mødes I alle til et afterparty, hvor I har mulighed for at mingle mere med hinanden.

OBS dette afhænger pt af retningslinjer og restriktioner for Covid 19

04

INFORMATION

CVR : 42270180

Mobile pay på 24 24 26 40

KONTAKT

    Onsdag til fredag
    16:00 – 21:00

    Ring 24 24 26 40

    Send en SMS

    Send en mail